Een aantal weken geleden heeft vandenhil.com contact met ons gezocht. Een bedrijf gespecialiseerd in telecommunicatie, datanetwerken en internet. Denk aan telefooncentrales met randapparatuur, (netwerk)bekabeling en externe verbindingen (internet, netlijnen, GSM-netwerk). Ze onderscheiden zich door een diepgaande kennis van alle installaties, met telecom als specialisme.

Nadat de afspraak was gemaakt zijn we rond te tafel gaan zitten met een goede bak koffie. We bespraken zoal de wensen voor vandenhil.com, waarbij duidelijk werd dat zij niet tevreden waren over de huidige huisstijl die zij aanhielden.

Dit klonk ons als muziek in de oren!

De eerste opdracht was dan ook een ontwerp voor de nieuwe bedrijfswagen. Een leuk project en een uitdaging voor ons, dit omdat het logo hetzelfde zou blijven en ze graag de huidige kleuren aanhielden. Vandenhil.com wilde graag een bedrijfswagen die gezien zou worden en vooral bekeken zou worden, maar niet te uitbundig was. Er zouden een aantal foto’s aangeleverd worden van hun dochter die het gezicht van vandenhil.com zou moeten worden. Aan ons de vraag of wij hier iets moois van konden maken. Uiteraard hebben wij dit met beiden handen aangepakt en een frisse nieuwe bedrijfsauto ontworpen die past bij deze tijd.

 

WhatsApp Image 2017-06-07 at 18.34.26

 

We hebben de onderboeg rood gemaakt, dit wordt namelijk de hoofdkleur van de nieuwe huisstijl. In de rode boeg is de slogan te zien “communicatie hoort helder en eenvoudig te zijn.”. Op de achterzijde zijn de contactgegevens te zien, zo ook op de zijdeuren. Op de zijkant wordt het logo groots weergegeven, omdat de naam op die manier direct de website promoot. Op de achterzijde van de auto hebben wij een speciaal ontwerp gemaakt, namelijk een afbeelding waarop de dochter van de eigenaar te zien is, omringt met zeepbellen. De tekst die hierbij staat is “Een heldere kijk op bellen”. Een metafoor die overal terug gaat komen in de nieuwe huisstijl.

 

Zouden jullie ook de site aan kunnen pakken?

Na het succes van de ontworpen bedrijfsauto en de afbeelding werd er ons gevraagd om de website eens goed aan te pakken, hier gaan wij natuurlijk maar al te graag mee aan de slag. Na het een en ander te hebben besproken en goed geluisterd te hebben naar de wensen van de klant, zijn wij aan de slag gegaan.

We zijn begonnen met het bestuderen van de content, dit om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het bedrijf zelf en de invulling voor de nieuwe site. Omdat vandenhil.com ons eerste telecom bedrijf was, hebben wij veel deskresearch moeten doen naar deze doelgroep en de aanbieders.

Na een tijd hard en intensief te hebben gewerkt en met een aantal terugkoppel momenten naar de klant toe is het dan eindelijk zover. We hebben een mooie en goed werkende site neergezet. Als alle effecten te voorschijn komen en de kleuren combinaties schitteren op het beeldscherm, is uiteindelijk de reactie van de klant het mooiste om te horen!

Benieuwd naar de nieuwe site? Neem dan gerust een kijkje!

 

www.vandenhil.com